Lauren Goodger paljastuskuvissa – näin puolustautuu

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikaunotar Lauren Goodger lienee suomalaisille tuntemattomampi tuttavuus, mutta kotimaassaan hän nousi julkisuuteen TOWIE-sarjan tähtenä. Painoaan pudottanut tähti esittelee usein kroppaansa verkkoon lisäämillään paljastavilla otoksilla.

Äskettäin Lauren julkaisi Twitter-blogissaan paljastavia otoksia, jotka herättivät ihmisten paheksunnan. Monien mielestä 26-vuotiaan neitokaisen päällä nähtiin liiankin tiukkoja vaatteita. Nyt povipommi Amy Childs on noussut puolustamaan ystäväänsä julkisesti.

Kuva: Twitter

– Häntä on haukuttu painosta ja käyttämistään vaatteista. Monet ihmiset ovat sanoneet, että vaatteet ovat hänelle liian pieniä. Monet hänestä otetut kuvat on vain otettu huonoista kuvakulmista, ja kaikista hirveimmät yleensä päätyvät lehtiin, kertoi Amy Childs New!-lehdessä.

Childsin mukaan Lauren on luonnollisen kurvikas nainen, ja näyttää otoksissa upealta. Hänen mukaan Goodgerin ei tarvitsisi välttämättä todistaa kauneuttaan rohkeilla kuvilla, ja hän pohtiikin neidon syytä siihen.

Lauren Goodger kihlautui viime vuonna Mark Wrightin kanssa, mutta sittemmin parin kihlaus on jo purkautunut. Kumpikaan osapuoli ei halunnut kommentoida eroa virallisesti enempää kuin vahvistaa sen olevan totta. Lauren ja Mark ovat tosin malliesimerkki on-off -suhteesta, sillä he ovat seurustelleet aika ajoin jo kymmenen vuoden ajan.