Poppari pelkää juhlapyhiä: ”En halua näyttää läskiltä rannalla”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poplaulaja Olly Murs tuli tunnetuksi Britannian X Factor -kilpailusta. Sittemmin 28-vuotias komistus on tehnyt uraa juontajana. Äskettäin mies myönsi ihastuneensa laulaja Cheryl Coleen.

Nyt Olly on tunnustanut antipatiansa vuoden juhlapyhiä kohtaan. Viime vuonna joulun aikaan popparista levisi rantaotoksia, joissa mies nähtiin varsin vatsakkaassa kunnossa. Tänä vuonna hän aikoo välttää moisen nolon julkisuuden pitämällä kevyestä ruokavaliosta kiinni.

– En halua näyttää läskiltä rannalla. Yritän syödä terveellisesti ja pitää huolta itsestäni, kommentoi Olly Murs The Sun -lehdelle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Olly Murs on kiertänyt Yhdysvaltoja One Direction -bändin kanssa. Kolmannen Right Place Right Time -studioalbuminsa ensi viikon alussa julkaiseva poppari kertoo, ettei malta odottaa lomapäiviä vuoden lopussa. Murs aikoo viettää joulun kuumassa paikassa, ja pohtiikin lähtevänsä Brasiliaan.

Oliver Stanley ”Olly” Murs julkaisi esikoisalbuminsa vuonna 2010. Kyseinen levy menestyi hyvin Britannian albumilistalla ja se myi nopeasti platinaa. Murs palasi vuonna 2011 X Factor -kilpailuun, kun mies sai pestin The Xtra Factor -spin-off-ohjelmasta. Tänä vuonna miehen Twitter-blogin seuraajamäärä nousi kolmeen miljoonaan.