Rihanna julkaisi intiimin sänkykuvansa netissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna julkaisi tässä kuussa seitsemännen studioalbuminsa Unapologetic. Neitokainen piti myös nopean ja mediakohua herättäneen seitsemän keikan kiertueen, jonne kutsui pressin väkeä ja faneja.

Nyt 24-vuotias popin supertähti on julkaissut Twitter-blogissaan paljastavan otoksen, jossa julkkisneito nähdään mustissa alusvaatteissa. Sängyssä otetussa kuvassa Rihanna polttelee sikaria kameraan katsellen.

Kuva: Twitter

Ensi kesänä suomeen saapuva Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.