Salkkaritähdet tekivät elokuvan stuntit itse: ”Saatiin helposti hyvä elokuva kasaan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosittu Salatut elämät -saippuasarja saapuu pian myös valkokankaalle, kun sarjasta tehty spin off -elokuva Nightmare – painajainen merellä saa ensi-iltansa 5. joulukuuta. Stara tapasi elokuvan tähden Mikko Parikan leffan faninäytöksessä.

Kuva: FS Film Oy

”Kehen voi luottaa, kun ei voi luottaa kehenkään”-sloganilla markkinoitava nuorisotrilleri on saavuttanut hurjan fani-innostuksen, sillä Tampereellakin faniennakkonäytöksiä järjestettiin kaksi kappaletta suuren kysynnän takia. Parinsadan ihailijan tapaamista jännityksellä odotellut Mikko Parikka teki muiden nuorten Salkkari-tähtien ohella itse omat stunttinsa elokuvassa.

– Ei ollut stuntteja ja tehtiin itse kaikki. Mulle sattui silleen, että sääri ja polvi joutui vähän koetukselle siinä yhdessä tietyssä kohtaa, minkä voitte sitten elokuvasta katsoa, Parikka paljasti Staralle.

Kuvauspäiviä elokuvaan tehtiin kaiken kaikkiaan viitisentoista. Tiiviistä tahdista huolimatta työskentely sujui hänen mukaansa hedelmällisesti suurelta osin porukan tuttuuden takia.

– Meillä oli sen verran hyvä ja tuttu tiimi, jolla tehdään sarjaakin. Se oli hyvin hioutunut porukka, ja sillä saatiin helposti hyvä elokuva kasaan.