Britney Spears laulaa Will.i.amin uudella singlellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moninkertaista platinaa uransa aikana saavuttanut monitaituri Will.i.am julkaisi eilen uuden Scream & Shout -singlensä musiikkivideon, jonka ensi-ilta nähtiin Yhdysvalloissa X Factor -ohjelmassa. Kappaleessa vierailee poptähti Britney Spears.

– Työskentely Britneyn kanssa oli uskomatonta. Britneyn kaltaiset artistit ovat syy siihen miksi todella rakastan musiikin tekemistä. Hän rakastaa musiikkia yhtä intohimoisesti kuin minä ja olen äärimmäisen ylpeä kun sain hänet vierailemaan kappaleeseeni, Will.i.am kommentoi.

– Tällä planeetalla on vain kourallinen ihmisiä jotka inspiroivat minua samalla tavalla kuin Will.i.am, Britney Spears puolestaan hehkuttaa yhteistyötä.

Seitsemänkertainen Grammy-voittaja Will.i.am tunnetaan The Black Eyed Peas -yhtyeen tähtenä. Yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti jo yli 31 miljoonaa albumia ja 58 miljoonaa singleä. Grammy-palkittu poptähti Britney Spears on yksi historian menestyneimmistä viihdyttäjistä. Mittava ura kattaa lähes 100 miljoonaa myytyä albumia.