Ajoitus pieleen: Julkkisparin kansikuva suolaa haavoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiopersoona Kat Von D, eli Katherine Von Drachenberg, on tullut tunnetuksi TLC-kanavan huippusuosituista Miami Ink ja LA Ink -realityohjelmista. Tatuoijana työskentelevä tähti on esiintynyt muun muuassa suomalaisen HIM-yhtyeen Killing Loneliness -musiikkivideolla.

Sandra Bullockin ex-miehen Jesse Jamesin kanssa taannoin seurustellut Kat Von D seurusteli äskettäin jonkin aikaa myös konemusiikkiartisti Deadmau5:n, eli Joel Zimmermanin, kanssa. Julkkispari ehti saada itselleen ja suhteelleen jonkin verran medianäkyvyyttä, mutta suhde päättyi kuitenkin äskettäin.

Nyt pariskunta on joutunut noloon tilanteeseen, kun Kat Von D ja Deadmau5 ja poseeraavat yhdessä Inked-lehden seuraavan numeron kansikuvassa. Kuva ehdittiin ikuistaa vielä silloin, kun pari oli vielä yhdessä. Lehti kuitenkin ilmestyy jakeluun vasta eron jälkeen, eli vuodenvaihteessa. Kaiken lisäksi pari kertoo lehdessä löytäneensä nyt ”todellisen rakkauden”. Toisin kävi.