Mayim Bialikilla huonoja uutisia: ”Olemme päättäneet erota”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Mayim Bialik tunnetaan parhaiten roolistaan Rillit huurussa -komediasarjassa. 36-vuotias neitokainen tähditti aiemmin myös Blossom-sarjaa NBC-kanavalla. Nyt tähden kerrotaan eroavan aviomiehestään Michael Stonesta.

Pariskunta erosi yhdeksän vuoden liiton jälkeen. Eropäätös syntyi perinteisen perhejuhlan aattona, ja Mayim julkistikin tiedon asiasta kiitospäivän iltana.

– Pitkän harkinnan ja itsetutkiskelun jälkeen Michael ja minä olemme päättäneet erota. Avioero on surullinen asia ja tekee kipeää erityisesti lapsille, kommentoi Mayim Bialik omassa blogissaan.

Bialik ja Stone menivät naimisiin vuonna 2003 viktoriaaniselta ajalta teemansa saaneessa juutalaisessa hääseremoniassa. Parilla on kaksi yhteistä poikaa, Miles ja Frederick. Vegaani näyttelijätär kirjoitti aikaisemmin kirjan vanhemmuudesta, jossa hän jakoi lastenkasvatusohjeita.