Palomiehet saivat apua yllättävältä taholta – näin siinä sitten kävi

Nettivideot Ohhoh! · Neea Jokinen

Palomiehet joutuvat usein tulipalokeikkojen lisäksi raivaamaan esimerkiksi myrskyjälkien tuhoja. Jos esimerkiksi talon päälle kaatunut puu aiheuttaa vaaraa, palomiehet on syytä hälyttää paikalle.

Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu hulvaton video, jossa nähdään, kuinka työtehtävissä olevat palomiehet saavat yllättävän avun nelijalkaiselta. Nettivideolla palomiehet yrittävät kaataa myrskyssä vaurioituneen puun köyden avulla.

Kypäräpäiset miehet vetävät köydestä ja yrittävät saada puun kaatumaan tielle. Yhtäkkiä videon kuvaaja siirtää kuvakulman palomiehistä paloauton luokse. Nettivideolla nähdään iso koira, joka on napannut köyden suuhunsa. Nelijalkainen vetääkin innokkaasti köyttä palomiesten kanssa.