Yllätyskäänne TV-ohjelmassa – juontaja suuteli julkkisvierastaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hittisarja Saturday Night Livesta tuttu Amy Poehler on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran näyttelijänä, tuottajana ja koomikkona. Hän on esiintynyt kymmenissä elokuvissa, kuten esimerkiksi Mean Girls -teinileffassa.

Kuva: YouTube

Nyt 41-vuotias Amy Poehler on esiintynyt Late Show with David Letterman -keskusteluohjelmassa ja joutuikin tv-show’n isännän yllättämäksi. Nainen kertoi tilanteesta, jossa hänen Parks and Recreation -komediasarjansa roolihahmo yritti suudella Yhdysvaltojen varapresidentti Joe Bideniä. 65-vuotias David Letterman inspiroitui tarinasta, minkä vuoksi suuteli naiskoomikkoa.

Amy Poehler meni vuonna 2003 naimisiin kanadalaisen koomikon Will Arnettin kanssa. Pariskunta kertoi vasta hiljattain eroavansa yhdeksän vuoden suhteen jälkeen. Heillä on kaksi lasta, Archibald William ja Abel James. Amy Poehler on saanut palkintoja muun muassa The Comedy ja MTV Movie -palkintogaaloissa.