Chisu keskellä talvimyrskyä ruotsinlaivalla: ”30 m/s ja 9 m aallot!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talvimyrsky on tänään riepotellut Suomea, ja merialueilla on mitattu tuulta puuskissa jopa 35 metriä sekunnissa. Myös aallokko on ollut erityisen kovaa. Korkein mitattu yksittäinen aalto on ollut Staran saamien tietojen mukaan peräti 9,4 metriä korkea.

Myrskyn voiman on saanut kokea myös Silja Serenade-aluksella risteilemässä ollut artisti Chisu. Artisti oli viettämässä jouluisaa risteilyä ja seuraamassa muun muassa drag-artisti Miss Divetin uutta joulushowta, jossa Divet parodioi myös Chisua. Chisu päivitti Facebook-sivuilleen hetki sitten kuulumiset.

– Chisu kiipeää kohta tonne mastoon ja pui nyrkkiään Jumalille sponsored by Silja Serenade. 30m/s & 9 m.aallot. Ja ainii, olis toi suora A-studio tänään klo 21.00 TV1. Who said life is boring?, Chisu kertoi kuulumisiaan.

Laiva saapui Helsinkiin reilut kuusi tuntia myöhässä saapumisajastaan. Merellä keikkumiseen kyllästynyt artisti tarkoitti YLE-viittauksellaan illan A-Studio -ohjelmaan, jossa käsitellään kello 21.00 alkaen viime päivinä kovasti otsikoissa ollutta niin sanottua Chisugate-tapausta.

Kim Rusi