Rihannan lemmekäs kuva vahvisti seurustelun

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna on ollut viime aikoina hyvin läheisissä tunnelmissa eksänsä Chris Brownin kanssa. Sinkkuuttaan äskettäin vakuutellut kaunotar on julkaissut myös Twitter-blogistaan yhteiskuvia räppärin kanssa.

Nyt 24-vuotias popin supertähti on jälleen ihastuttanut Twitter-seuraajiaan lisäämällä blogiinsa lemmekkään kuvan. Otoksessa Rihanna nähdään halailemassa peppu pystyssä Chris Brownia ja suutelemassa miehen poskea.

– En halua lähteä! Olit upea tänä iltana, beibi, kirjoitti Rihanna kuvan oheen blogiinsa.

Kuva: Twitter

Ensi kesänä suomeen saapuva Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.