Rihannan takahuonevaatimukset julki – todellinen herkkupeppu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna on ollut viime kuukausina lähinnä ex-miehensä Chris Brownin ja taannoiseen 777-kiertueen merkeissä. Kerroimme hiljattain Rihannan 777-kiertueen tulleen kalliiksi erityisesti tähden juhlimisesta johtuvan myöhästelyn vuoksi.

Rankka biletys näyttää vaatineen myös rankat herkut, sillä TMZ-verkkosivuston mukaan laulajattarella oli pitkä lista erilaisia välipalaruokia, joita hän vaatii saada kiertueellaan. Listalla on esimerkiksi Oreos-keksejä, karamelleja, useita paketteja cheddar-juustoa, erilaisia virvoitus- ja energiajuomia sekä Cheetos-juustosnackseja.

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.