Pamela Anderson minishortseissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehdestä aikoinaan julkkikseksi noussut Pamela Anderson on viime viikkoina aktivoitunut jälleen julkisuudessa, sillä hän toiminut aktiivisesti niin julkkisjuhlissa kuin muissakin tapahtumissa.

Taannoin paljastui, että tunnettu poliitikko ei suostunut illalliselle yhdessä Andersonin kanssa. Nyt povipommi on kuvattu Hollywoodisa poistumassa Tanssii tähtien kanssa -tuotantokauden päätösbileistä varsin niukassa asussa.

45-vuotias Pamela Anderson asusti taannoin Britannian Big Brother -talossa yhdessä neljäntoista taviksen kanssa. Kaunotar vietti talossa vain viikonlopun, mutta pikavisiitti ehti saada varsinaiset asukkaat sekaisin. Pamela Andersonilla on 15-vuotias poika Brandon ja 12-vuotias Dylan-poika ex-aviomiehensä Tommy Leen kanssa. Vuonna 2010 Pamela Anderson valittiin eläinsuojelujärjestö PETA:n toimesta Vuoden henkilöksi. Hän on ollut mukana eläinsuojelutyössä poseeraamalla alasti turkisten vastaisissa kampanjoissa.