Paulina Gretzky julkaisi joulukuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina monet supertähtien jälkeläisistä ovat nousseet itsekin julkkistähdiksi vanhempiensa vanavedessä. Yksi tällaisista kaunottarista on kanadalaisen jääkiekkolegenda Wayne Gretzkyn 23-vuotias amerikkalaistytär Paulina Gretzky.

Paulina on pitänyt huolen saamastaan mediahuomiosta julkaisemalla bikinikuviaan Twitter-palvelussa. Nyt kaunotar on julkaissut verkossa kotonaan otetun valokuvan, jossa hän poseeraa perheensä tuoreen joulukuusen kanssa. Kuvatekstissä hän toteaakin, että puu on tuotu sisään hieman turhan aikaisin.

Kuva: Twitter

Taannoin selvisi, että laulaja-malli Paulina Gretzky sai rohkeiden nettikuviensa ansiosta elokuvaroolin, sillä hänet nähdään pian Adam Sandlerin tähdittämässä Grown Ups -menestyskomedian jatko-osassa. Kaunotar tullaan näkemään opiskelijan roolissa vuoden 2013 kesäkuussa julkaistavassa jatko-osassa.