Paparazzi iski: Sofian ja Sharonin kuuma suudelma kuvattiin ikkunan läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Hänet äänestettiin taannoin yhdeksi Hollywoodin seksikkäimmäksi naistähdeksi. Kaunotar aloitti viihdeuransa jo 1990-luvun alussa ja on menestynyt upeasti.

40-vuotias tähti on tullut tunnetuksi muun muassa F-kupin luomurinnoistaan, ja taannoin hän yllättikin paljastamalla haaveilevansa sitäkin suuremmista muodoista. Nyt Sofia on päätynyt paparazzin tähtäimeen yllättävässä paikassa. Kuvaaja ikuisti nimittäin hieman likaisen ikkunan läpi, kun Sofia ja Sharon Stone kuvasivat New Yorkissa lesbokohtausta John Tuturron ohjaamaan Fading Gigolo -elokuvaan.

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui taannoin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.