Tältä näyttää arki: Näyttelijäkaunotar meikittömänä ruokakaupassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin naiset tihkuvat yleensä glamouria, kun heidät kuvataan ensi-illoissa ja julkkisjuhlien punaisilla matoilla. Todellisuudessa elämä Hollywoodissa on kuitenkin aivan samanlaista kuin missä tahansa muuallakin. Myös supertähdet käyvät esimerkiksi ruokakaupassa.

Näyttelijäkaunotar Diane Kruger on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä elokuvauraa, mutta ei ole siitä huolimatta juuri viihdelehtien sivuilla nähty. Nyt 35-vuotias Diane Kruger on kuvattu ostoksilla ruokakaupassa. Oloasussa ja meikittömänä shoppaillut neitokainen ei juuri erottunut muista kaupan asiakkaista.

Saksalaissyntyinen Diane Kruger, oikealta nimeltään Diane Heidkrüger, aloitti uransa mallina, mutta tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi näyttelijänä. Hän on tähdittänyt lukuisia Hollywood-leffoja, kuten Kansallisaarre, National Treasure – salaisuuksien kirja, Kunniattomat paskiaiset ja Troija. Englannin lisäksi saksaa ja ranskaa sujuvasti puhuva kaunotar on seurustellut Joshua Jacksonin kanssa vuodesta 2006 saakka.