Maria Sharapova upeana tennisottelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tennismaailman kauneimmat naiset ovat nousseet viime aikoina yhä useammin otsikoihin myös viihdelehtien puolella. Näihin kaunottariin kuuluu myös venäläinen Maria Sharapova, joka on yksi historian näyttävimmistä tenniskaunottarista.

25-vuotias Maria Sharapova erosi taannoin poikaystävästään Sasha Vujacicista, kun tennitähti purki kihlauksensa koripalloilijan kanssa. Sharapova julkisti uutisen U.S. Open -kilpailuissa voitettuaan ottelun Mallory Burdettea vastaan. Nyt Sharapova nähdään kuvissa, joissa hän otteli Sara Errania ja Roberta Vincia vastaan Milanossa.

Maria Sharapova korostaa olevansa yksityinen ihminen, joka ei halua revitellä elämänsä tapahtumia julkisuuden valokeilassa. Sharapova ja Vujacic alkoivat tapailla toisiaan jo vuonna 2009. Pariskunta eteni kihloihin asti, ja Maria sai mieheltä hulppean 250.000 dollarin kihlasormuksen. Säteilevän kaunis neitokainen on tehnyt urheilijan uransa lisäksi mallintöitä. Hänet on nähty muun muassa Sport Illustrated -lehden uimapukunumerossa ja Niken, Princen ja Canonin mainoksissa.