Sylvester Stallone purkaa ahdistustaan näyttävästi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan näyttelijä-ohjaaja Sylvester Stallone on kokenut viime aikoina kovia, sillä hän menetti äskettäin 36-vuotiaan poikansa Sage Stallonen ja pian sen jälkeen myös tähden siskopuoli menehtyi keuhkosyöpään.

Vastoinkäymisistä huolimatta mies ei ole hidastanut työtahtiaan, sillä hänet nähdään ensi vuonna ainakin kahdessa uudessa toimintaelokuvassa. 66-vuotias toimintatähti on kertonut käsittelevänsä läheistensä poismenon aiheuttamaan surua yllättävällä tavalla. Stallone nimittäin paljasti brittiläisen Hello!-lehden haastattelussa, että hän on ryhtynyt maalaamaan tauluja eräänlaisena terapiamuotona.

– Tekemäni maalaukset eivät ole kovin iloisia. Työprosessissa on kuitenkin jotain upeaa. Se, mitä kankaalle ilmestyy, on niin syvää. Maalaaminen on todella terapeuttista, Stallone kertoo.

Näyttelijä ei usko, että hänen poikansa Sage Stallonen kuoleman aiheuttama suru menee koskaan todella pois. Hän kuitenkin kertoo ymmärtävänsä, että hänen on vain pakko yrittää hyväksyä tapahtunut.

Sylvester Stallone on ollut kolme kertaa naimisissa. Hän sai edesmenneen poikansa Sage Moonbloodin ja Seargeohin ex-vaimonsa Sasha Czakin kanssa. Toimintatähti on ollut onnellisesti naimisissa entisen mallin Jennifer Flavinin kanssa jo vuodesta 1997. Pariskunnalla on kolme tytärtä, Sophia, Sistine ja Scarlet. Mies tunnetaan parhaiten Rocky ja Rambo-elokuvasarjoista.