Räppäri palasi Twitteriin – heti yhteiskuva Rihannan kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen r&b-tähti ja räppäri Chris Brown pääsi äskettäin otsikoihin erottuaan, ja alettuaan heilastella jälkeen eksänsä Rihannan kanssa. Sittemmin mies menetti hermonsa ja päätyi Twitter-riitaan koomikko Jenny Johnsonin kanssa.

Kaksikon verbaalinen mittelö johti lopulta siihen, että 23-vuotias Brown uhkasi muun muassa ulostaa neidon päälle. Lopulta mies poisti Twitter-tilinsä kokonaan. Nyt kuumapäinen räppäri on kuitenkin tehnyt paluun sosiaaliseen mediaan.

Kuva: Twitter

Ensitöikseen Chris julkaisi mikroblogissaan kuvan, jossa hänet nähdään yhdessä Rihannan kanssa. Otoksessa sätkää poltteleva miekkonen rentoutuu sohvalla barbadoslaisen kaunottaren kanssa.

Rihannan ja Chris Brownin seurustelusuhde päättyi vuonna 2009, kun mies pahoinpiteli kumppaniaan Grammy-juhlia edeltävänä päivänä. Rihanna antoi sitemmin pahoinpitelyn julkisesti anteeksi, ja kaksikko nauhoitti äskettäin myös Nobody’s Business -dueton Rihannan uudelle Unapologetic-levylle. Kyseinen kappale on saanut vaikutteita Michael Jacksonin The Way You Make Me Feel -kappaleen sanoituksista ja 1980-luvun lopulla yleistyneestä new jack swing -musiikkityylistä.