Facebook-kuvien julkaisuun tulossa mullistus

Digi · Stara.fi

Facebook on kertonut uudesta automaattisesta Photo Sync -toiminnosta. Toiminto tulee mahdollistamaan kuvien automaattisen synkronoinnin yksityiseen albumiin Facebookissa.

Toiminto on tulossa osaksi yhtiön Android- ja iOS-alustojen sovelluksia. Kuvasynkronointi tulee käyttäjille tarjolle vaihtelevalla aikataululla, Facebook kertoo. Tämän vuoksi se ei välttämättä vielä toistaiseksi ole otettavissa käyttöön kaikilla käyttäjillä.

Uuden synkronointiominaisuuden tullessa saataville käyttäjän tulee vielä ottaa se käyttöön sovelluksen asetusvalikon kautta, jonka jälkeen sovelluksen Photos/Kuvat-osioon ilmestyy uusi osio. Facebookin mukaan se on testannut ominaisuutta elokuusta alkaen.

Kuvat latautuvat verkkoon yksityiseen albumiin, josta valittujen kuvien jakaminen käy tämän jälkeen Facebookin mukaan helposti. Aiemmin muun muassa Google+ ja Dropbox ovat tukeneet kuvien automaattista latausta verkkoon.

Yhteistyössä Mobiili.fi.