Simon Cowellin outo haave: ”Haluan pingviinin lemmikiksi”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

BMG-yhtiön A&R-johtaja ja televisiotähti Simon Cowell on nähty useiden realitykilpailujen tuomarina. Näihin kuuluvat muun muassa American Idol ja hänen itse luomansa The X Factor. Hiljattain mies joutui julman pilan kohteeksi, kun häirikkösoittaja hälytti viranomaiset hänen kotiinsa.

Nyt viihdemoguli on yllättänyt Twitter-tilinsä seuraajat erikoisella haaveellaan. Simon on nimittäin kertonut haluavansa pingviinin lemmikikseen. Syynä oudolle mieliteolle on Jim Carreyn lastenelokuva Mr. Popper’s Penguins, jossa koomikon kotiin muuttaa lauma kyseisen lintulajin edustajia.

– Katselen taas Mr. Poppers Penguins -elokuvaa. Rakastan sitä. Minä todella haluan lemmikkipingviinin, Simon Cowell twiittasi.

Simon Cowell bongattiin taannoin seksipommi Carmen Electran seurasta Hollywoodissa sijaitsevasta Cecconi-ravintolasta. Silminnäkijöiden mukaan tähdet eivät pystyneet pitämään näppejään irti toisistaan. Sitemmin Carmen Electra on kuitenkin kiistänyt huhut hänen ja Cowellin seurustelusuhteesta, ja kertoo kaksikon olevan vain ystäviä.