Mallikaunotar ihmetytti Heidin bileissä – pukeutui prostituoiduksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kärkikaartiin nousee harvakseltaan uusia tähtiä, sillä vuosittain läpimurtonsa tekee vain muutama uusi kaunotar. Nyt yksi tulevaisuuden tähdistä on mahdollisesti amerikkalainen mallilupaus Alyssa Miller.

Viime vuonna Boxer-lehden kannessa näyttävässä kuvassa poseerannut Alyssa Miller on nyt osallistunut Heidi Klumin järjestämiin julkkisjuhliin, joissa kerättiin varoja Sandy-myrskyn uhreille. Kyseessä olivat naamiaiset, ja Miller kuvien perusteella taisi esittää juhlissa prostituoitua.

22-vuotias amerikkalainen Alyssa Miller tuli tunnetuksi poseerattuaan Sports Illustrated -lehden maineikkaassa uimapukunumerossa helmikuussa 2011. Nykyisin hän toimii pääasiassa Guessin mainoskasvona. Miller on nähty kotimaansa sijaan lehtien kansikuvissa lähinnä Euroopassa, jossa Alyssa on poseerannut esimerkiksi Saksan Voguen ja Italian Ellen kansissa.