Britney Spears esitteli netissä ihastuttavan lemmikkinsä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Britney Spears teki hiljattain yhteistyötä The Black Eyed Peas -yhtyeen Will.i.amin kanssa. Kaksikko julkaisi Scream And Shout -kappaleen, joka vuoti verkkoon ennen sen virallista julkaisua. Spears toimii tällä hetkellä Yhdysvaltojen X Factor -kykyjenetsintäkilpailun tuomarina.

Nyt 30-vuotias Britney Spears on julkaissut Twitter-blogissaan otoksen, jossa hän esittelee uuden perheenjäsenensä. Poptähti on nimittäin hankkinut Hannah-nimisen koiranpennun. Onnellinen lemmikinomistaja hymyilee kuvassa leveästi ihastuttava koiranpentu sylissään. Hannah-koiranpennulle perustettiin viime viikolla oma Twitter-blogi, jota seuraa jo yli 4.000 ihailijaa.

Kuva: Twitter

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman toisen tuotantokauden tuomaristopenkillä nähdään Spearsin lisäksi Simon Cowell, L.A. Reid ja Demi Lovato. Poptähden kerrotaan tienaavan työpestistään huimat 15 miljoonaa dollaria, kun taas 19-vuotiaan teinitähden Demi Lovaton huhutaan kuittaavan tuomarityöstään miljoona dollaria.