Twilight-fanitus meni överiksi? Nainen aikoo naimisiin Edwardin pahvikuvan kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Twilight-vampyyrielokuvien sarja on noussut faniensa keskuudessa maailmanlaajuiseen kulttimaiseeseen. Innokkaimmat fanit toivoisivat varmastikin unelmissaan pääsevänsä naimisiin elokuvan päätähtien kanssa.

Nyt eräs fani toteuttaa tämän unelman varsin eriskummallisissa merkeissä. Lasvegasilainen opiskelijatyttö Lauren Adkins aikoo nimittäin mennä naimisiin vampyyrihurmuri Edward Cullenia, eli näyttelijä Robert Pattinsonia, esittävän pahvifiguurin kanssa. 24-vuotias neito ostelee parhaillaan häämekkoaan tammikuussa pidettävää seremoniaa varten.

Nevadan yliopistossa opiskeleva Lauren on ottanut häät oman lopputyönsä aiheeksi. Hän aikookin lavastaa täydellisen häätilanteen, jossa fantasia ja todellisuus kohtaavat toisensa mitä mielikuvituksellisimmassa tilanteessa. Varsin selväpäinen tyttö haluaakin projektillaan tutkia Twilight-fani-ilmiötä ja hullun pakkomielteisen fanin stereotyyppiä.

– Edvard Cullen ja Las Vegas kuuluvat minusta yhteen. Siihen liittyvää fantasiaa ei voi koskaan saavuttaa, kertoo Lauren Adkins Daily Mail -sivustolle.

Lauren hankkii itselleen häitä varten oikean kihlasormuksen ja suunnittelee myös omat polttaripirskeensä. Juhliin tulee perinteinen hääkakku, valokuvaajat ja häävastaanotto, kuten missä tahansa normaaleissakin häissä. Adkinsin yliopistoprofessorit ovat hänen projektistaan vaikuttuneita, sillä heidän mielestään neito tutkii siinä erinomaisesti naisfaniuden eri puolia.