Sara Sieppi ja muita missikaunottaria seksikkäissä kalenterikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosi alkaa hiljalleen lähestyä loppuaan, ja näihin aikoihin markkinoille ilmestyy vuosittain suuri määrä toinen toistaan näyttävämpiä tyttökalentereita. Omansa ovat niin lentoemännillä kuin urheilujoukkueillakin, ja nyt tulossa on eräs näyttävä kotimainen kalenteri.

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi on mukana juuri julkaistussa MP Maailman vuoden 2013 Grid Girl -kalenterissa. Kalenterin rohkeissa kuvissa on mukana myös vuoden 2012 Miss Suomi -kilpailun 1. perintöprinsessa Sabina Särkkä. Suomalaisen moottoripyörälehti MP Maailman Grid Girl -kalenteri julkaistiin nyt jo kolmannen kerran.

Tämän vuoden Miss Suomi -kilpailusta mukana on ensimmäinen perintöprinsessa Sabina Särkkä. Kalenterissa on mukana myös Miss Helsingit Elina Tervo ja Katrie Daler. Lisäksi kalenterissa nähdään huippumalli Milla Tuori ja vuoden 2010 fitnessmalli Janni Hussi.