Facebook: Viestejä voi pian lähettää myös ilman rekisteröitymistä

Digi · Stara.fi

Mobiililaitteiden Facebook Messenger -sovellus on saamassa päivityksen, jonka myötä sovelluksen käyttö onnistuu ilman täyttä rekisteröitymistä Facebookin käyttäjäksi, Facebook kertoo.

Jatkossa käyttäjillä on mahdollisuus käyttää Facebook Messengeria syöttämällä vain nimensä ja puhelinnumeronsa. Näin rekisteröitynyt käyttäjä voi tämän jälkeen lähetellä Facebook-viestejä henkilöille, joiden yhteystiedot hänen puhelimestaan löytyvät.

Toistaiseksi uusi mahdollisuus on tullut tarjolle Android-sovellukseen päivityksen myötä, mutta myös Applen iOS-laitteiden Facebook Messenger -sovellukseen pitäisi olla tulossa vastaava käyttömahdollisuus.

Facebook on muuttanut rekisteröitymisvaatimuksia pystyäkseen kamppailemaan Facebook Messengerin kanssa yhä paremmin erilaisia muita viestisovelluksia, kuten suosittua WhatsAppia, vastaan.

Perinteinen SMS-tekstiviesti vietti juuri 20-vuotispäiväänsä. Jatkossa erilaisten sovellusten kautta dataliikenteenä tapahtuvan viestinnän voi olettaa sysäävän tekstiviestien lähetysmäärät yhä suurempaan pudotukseen.

Yhteistyössä Mobiili.fi.