Samuli Edelmannin joulutunnelmointi on myynyt kultaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijä Samuli Edelmannin 16. marraskuuta julkaistu joululevy Hiljaisuuden valo on myynyt kultaan oikeuttavan määrän, eli yli 10.000 kappaletta. Levyn myynti on tällä hetkellä jo yli 15.000 kappaletta, eli se lähenee kovaa vauhtia platinarajaa.

Hiljaisuuden valo -joululevyllä kuullaan perinteisten joululaulujen lisäksi uusia joulusävelmiä Edelmannin tulkintoina. Levyn kappaleita ovat olleet kirjoittamassa muun muassa Mikko Kuustonen, Timo Kiiskinen, Markus Koskinen ja Pepe Johansson. Tuotannosta on vastannut Markus Koskinen.

Samuli Edelmann valloittaa parhaillaan loppuunmyytyjä konserttisaleja ympäri Suomen kattavalla joulukiertueella. Konserteissa kuullaan sekä kappaleita uudelta joululevyltä että Edelmannin aiempaa tuotantoa. Samuli Edelmann palasi popmusiikin pariin vuonna 2011 julkaistulla albumillaan Pienellä kivellä. Platinaa myynyt albumi sisälsi kolme radiohittiä Ei mitään hätää, Se viimeinen ja Tähtipölyä.