Talvilomalle vetäytyvä Anna Puu: ”Levymyynti ei paras menestyksen mittari”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Anna Puu julkaisi taannoin uuden Antaudun-levynsä. Eilen laulajatar nousi lavalle Tampereella Ilveksen iloinen itsenäisyys -tapahtumassa. Uransa aikana jo yli 140.000 albumia myyneen Annan menestys on viime aikoina ollut todella suurta.

– Menestystä voi mitata aika monilla eri mittareilla. Ehkä toi levymyynti varsinkin nykyisin ei ole ehkä se maailman paras mittari. Mä saan tehdä tätä työkseni ja mä oon silloin tyytyväinen, Anna kertoi Staralle.

Syksy on kulunut kiireisesti, mutta parhaillaan näköpiirissä on jo pitkä talviloma.

– Tämä viikko menee sunnuntaihin saakka aika pitkälle keikkojen merkeissä, mutta sit ensi viikolla on pari keikkaa ja sit mä meen talvilomalle. Aloitan sit taas helmikuun tokalla viikolla.

Kiireinen artisti ei ehdi tänään katsastaa linnanjuhlia.

– Olen Oulussa yhdellä keikalla. Tänä vuonna joudun ensimmäistä kertaa moneen vuoteen poikkeamaan perinteestä, sillä en pääse katsomaan linnanjuhlia, koska oon keikalla samaan aikaan.