Anna Puu: ”Olen saanut lisää itsevarmuutta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon television kykyohjelman kautta aikoinaan noussut Anna Puu julkaisi äskettäin uuden Antaudun-albuminsa. Eilen Anna nousi lavalle Tampereella järjestetyssä Ilveksen iloinen itsenäisyys -tapahtumassa, jossa Stara tiedusteli neitokaisen kuulumisia.

Uudelta levyltä julkaistiin taannoin jo toinen single, Säännöt rakkaudelle, joka saa pian seuraa myös musiikkivideosta. Anna on itse ollut vahvasti mukana myös videon suunnittelussa.

– Nyt me aletaan parin viikon päästä kuvaamaan siihen videota. Mä oon itse käsikirjoittanut sen yhdessä kuvaajan kanssa. En voi kertoa vielä mitä on luvassa, mutta autoilua siinä on, Anna Puu paljasti.

Uuden Antaudun-albumin tekemisessä Anna on ollut mukana vahvemmin kuin esikoislevyllään. Oma kädenjälki siis kuuluu levyllä.

– Sitä on vähän vaikea sanoa, että mikä on sitä omaa kädenjälkeä, kun se on sellainen niin selkeä yhteistyölevy. Meillä on sama porukka ollut ensimmäisestä levystä saakka tekemässä, niin nyt me ollaan ehkä vaan vähän syvennetty sitä yhteistyötä ja minäkin uskallan olla siinä enemmän mukana.

– Mulle sopii tällainen, että tehdään kimpassa. Musta tuntuu, että mä saan paljon enemmän inspiraatiota niistä muista ihmisistä. Sit sitä pystyy pallottelemaan niitä ajatuksia ja ideoita. Se on mulle tärkeää. Olen ehkä saanut lisää itsevarmuutta. Mä oon hirveä musadiggari, eli mulla on mistä ammentaa. Nyt uskallan vaan tuoda sen ulos.