Tämä Hollywood-komistus poistui sinkkumarkkinoilta – romanssi paljastui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman seksikkäimpien miesnäyttelijöiden joukkoon lukuisia kertoja äänestetty Gerard Butler tunnetaan lukuisista elokuvistaan kuten romanttisesta draamateoksesta P.S. Rakastan sinua. Elokuvassa tähden vastanäyttelijänä nähdään Hilary Swank.

Nyt 43-vuotias Gerard Butler on poistunut sinkkumarkkinoilta, sillä parrakas näyttelijä paljasti olleensa seurustelusuhteessa jo useiden kuukausien ajan. Miehen mukaan hän on seurustellut romanialaisen mallikaunottaren Madalina Ghenean kanssa jo seitsemän kuukauden ajan. Pariskunta tapasi aiemmin tänä vuonna mainoskuvauksissa.

– Olemme olleet yhdessä jo seitsemän kuukautta. Se ei ole ennätys, Gerard Butler kertoi Jay Lenon suositussa keskusteluohjelmassa.

Malli-näyttelijätär Madalina Ghenea nousi taannoin otsikoihin, kun hänen väitettiin deittailevan Hollywood-tähti Leonardo DiCaprion kanssa. Sittemmin elokuvatähteä vaihtanut mallikaunotar on viihtynyt Butlerin käsipuolessa. Heidät bongattiin taannoin suutelemassa romanttisella rantalomalla.

Gerard James “Gerry” Butler syntyi Skotlannin Glasgow’ssa ja varttui siellä koko nuoruutensa. Hollywoodin komistus opiskeli aiemmin lakia arvostetussa yliopistossa. Mies ei kuitenkaan pitänyt työstään lain parissa ja ei koskaan saanut lakimiehen pätevyyttä. Hän sai myös potkut harjoittelupaikastaan maineikkaassa lakifirmassa rajun alkoholin käyttönsä takia. Butler kirjautui äskettäin vieroitushoitolaan henkisten ongelmiensa takia.