Las Vegas -sarjan kaunotar esitteli vauvansa – kuin ilmetty isänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-mallikaunotar Molly Sims nousi aikoinaan tunnetuksi Sports Illustrated -lehden kuvilla, joissa hän esiintyi uimapuvuissa. Sittemmin hän saavutti kansainvälistä kuuluisuutta Las Vegas -draamasarjan Delinda Delinen roolillaan.

Nyt 39-vuotias Molly Sims ikuistettiin paparazzien kameroille Hollywoodin kaduilla. Vaalea kaunotar oli pukeutunut arkiseen asuun ja aurinkolaseihin. Näyttelijän sylissä istui suloinen Brooks-poika, joka toivotettiin tervetulleeksi maailmaan vasta viisi kuukautta sitten. Isältään Scott Stuberilta tummat piirteet saanut vauva oli ihastuttava ilmestys suurine silmineen.

Molly Sims on paljastanut aiemmin julkisuudessa tulleensa raskaaksi häämatkallaan. Sims kertoi raskaudestaan aviomiehelleen hauskalla ja ikimuistoisella tavalla. Näyttelijätär nimittäin piilotti onnenkeksin sisälle paperilappusen, johon hän oli kirjoittanut odottavansa lasta. Pariskunta oli nauttinut illallista ja jälkiruoan aikaan Sims antoi onnenkeksin miehelleen. Stuber oli Simsin mukaan täysin yllättynyt, mutta onnellinen vauvauutisesta.