19-vuotias tyttö putosi kerrostalon ikkunasta – ihmepelastuminen

Ohhoh! · Neea Jokinen

Ihmisten ja eläinten tiedetään selviytyneen hurjista pudotuksista esimerkiksi kerrostalon katolta. Kymmenien metrien pudotus voi aiheuttaa vakavia vammoja ja pahimmassa tapauksessa kuoleman. Nyt erään amerikkalaisen cheerleaderin uutisoidaan selviytyneen traagisesta onnettomuudesta.

Penn State -cheerleadertyttö Paige Raque putosi aiemmin tänä vuonna kerrostalon ikkunasta 11 metrin matkan maahan. Aivovamman saanut 19-vuotias teinityttö ei juurikaan muista onnettomuutensa yksityiskohtia. Raque oli tapahtuneen aikaan viettämässä aikaa veljensä voimistelujoukkueen kanssa viidennessä kerroksessa sijaitsevassa asunnossa.

Kotibileet päättyivät traagisesti, kun teinityttö putosi ikkunasta. Poliisi ei ole saanut vielä selville syytä putoamiseen. Viranomaiset tutkivat myös, oliko alkoholi osallisena tapauksessa. Paige Raque kiidätettiin sairaalaan vakavan päävamman ja lantiomurtuman takia. Kaksi kuukautta tapahtuneen jälkeen teinityttö piti lehdistötilaisuuden, jossa hän kertoi pystyvänsä jälleen kävelemään. Cheerleaderin tapausta pidetään ”uskomattomana selviytymistarinana”, wave3-kanava uutisoi.