Ällistyttävät vodkamaut tuskin suomalaiseen makuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistaan aika ajoin kuvasarjoja esimerkiksi ruokakaupassa myytävistä erikoisista tuotteista. Nyt verkossa on julkaistu kooste alkoholijuomista, joiden maut saattavat aiheuttaa monille suomalaisille ihmetystä.

Kerroimme taannoin vodkamerkistä, jonka uudet maut olivat vaahtokarkki ja kermavaahto. Nyt erikoisten makujen joukkoon on tullut uusia lisäyksiä, kuten Van Gogh -merkkinen vodka, jonka uutuuden kerrotaan maistuvan maapähkinävoilta ja hyytelöltä. Vielä erikoisemmaksi mennään Three Olives -yrityksen tuottamissa juomissa, joiden makuja ovat sokerimurot, purukumi ja hedelmäkarkit.

Lisäksi maailmalta löytyy muun muassa donitsin, muffinssin, popcornin ja kurpitsapiirakan makuisia vodkia. Kaikkein erikoisin vodkamaku lienee kuitenkin Oddka-merkin sähkönmakuinen alkoholijuoma. Edellä mainittuja alkoholituotteita ei tällä tietoa ole saatavilla Suomesta.