Charlie Sheen hittisarjasta: ”Miehen puolikkaat on kirottu”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen koomikko Angus T. Jones herätti vastikään kohua mediassa haukkumalla oman Miehen puolikkaat -televisiosarjansa maan rakoon. Uskovaiseksi kääntynyt 19-vuotias mies on tullut siihen tulokseen, että sarja on täydellistä ”roskaa”.

Mies myös pyysi, että hittiohjelman katsojat lopettaisivat katsomasta kyseistä sarjaa, josta hänkin tienaa 350.000 dollaria jokaiselta jaksolta. Nyt komediasarjassa Anguksen hulttiosetää näytellyt, ja sittemmin siitä potkut saanut Charlie Sheen on kommentoinut nuorukaisen puheita People-lehdelle.

– Kun Anguskin kerran sai tämän hermoromahduksen, on selvää, että sarja on kirottu, kertoi Charlie Sheen haastattelussa.

Miehen puolikkaat on yksi yhdysvaltojen suosituimmista televisiosarjoista. Sarjan entinen päätähti, Charlie Sheen, sai aikoinaan kahden miljoonan dollarin palkkion jaksolta. Televisiossa pyörii parhaillaan sarjan yhdeksäs tuotantokausi, jossa nähdään muun muuassa teinitähti Miley Cyrus. Disney-kaunotar esiintyy sarjassa kahden jakson verran. Hän näyttelee Missi-roolihahmoa, joka ihastuu Angus T. Jonesin näyttelemään Jake-roolihahmoon.