Claudia Galanti lomailee Miami Beachilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paraquaystä kotoisin oleva huippumalli Claudia Galanti on ollut kuluvana vuonna muutamia kertoja otsikoissa lomailtuaan julkkisystäviensä kanssa. Ystäviensä tavoin myös Claudia on esiintynyt pääasiassa bikineihin sonnustautuneena. Viime päivinä hän on lomaillut Miamissa.

Viisi kuukautta sitten synnyttänyt Claudia on saanut karistettua jokaisen gramman raskauskiloista, ja parhaillaan hän lomailee Miamissa ja esittelee upeaa timmiä vartaloaan. Eilen erityisesti Galantin bikinipeppu näytti kiinnostavan rannan miehiä ja tietenkin myös paparazzeja.

31-vuotias italialais-paraguaylainen mallikaunotar Claudia Galanti on ollut kotimaassaan jo vuosien ajan ykkösjulkkiksia, mutta viime aikoina hänet on noteerattu myös latinomaailman ulkopuolella.