Demi perui lupauksensa – paljasti massiiviset tatuointinsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney-tähti Demi Lovato on ollut tiiviisti otsikoissa X Factor -tuomaripestinsä ja musiikkinsa merkeissä. 20-vuotias laulaja-näyttelijä tunnetaan myös Jonas Brothersin Joen ex-tyttöystävänä, ja neitokaisen huhuttiin taannoin jopa seurustelevan One Direction -tähti Niall Horanin kanssa.

Nuoresta iästään huolimatta Demi Lovaton iholle on ehtinyt kertyä jo liuta tatuointeja. Laulaja on kommentoinut aikaisemmin katuvansa osaa niistä, mutta nyt neito on jälleen ottanut uutta mustetta ihoonsa. Demi paljasti Twitter-blogissaan teettäneensä losangelesilaisella tatuoijalla ja realitytähdellä, Kat Von D:llä, 12 lintua käsivarteensa.

Demi Lovato nousi julisuuteen vuosina 2007 – 2008 näyteltyään Camp Rock -elokuvassa, jossa nähtiin myös Jonas Brothersin jäsenet. Neitokaisen tie tähtiin on ollut kivinen, sillä hän on kärsinyt huumeongelmista, syömishäiriöistä ja itsetuhoisesta käytöksestä. Demi Lovato on sittemmin hakenut ongelmiinsa apua ja tatuoinut ranteidensa viiltoarpien päälle sanat ”Stay Strong”.