Kesha seksistä Justin Bieberin kanssa: ”Onko se edes laillista?”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen poppari Kesha päätyi aiemmin otsikoihin, kun eräs sekopäinen fani väitti hänen harrastaneen seksiä Justin Bieberin kanssa. Tuolloin laulaja kiisti kaikki syytteet vedoten kanadalaisen teinitähden seurusteluun.

Sittemmin Bieber joutui kriisiin tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Nyt 25-vuotias popkaunotar on kertonut Rolling Stone -lehden haastattelussa harkitsevansa nuorta komistusta sänkykumppanikseen. Kysyttäessä seksistä Bieberin kanssa Keshalla oli vastaus valmiina.

– Kyllä. Hetkonen, onko se edes laillisesti sallittua? Voisinko päätyä vankilaan tästä hyvästä? Kommentoi Kesha lehdelle.

Neito huojentui lehden vakuuteltua hänelle, ettei Bieber ole enää alaikäinen. Seksiin suostuva Kesha sanoi, että jos tähdet päätyisivät viettämään yhteistä iltaa, heidän pitäisi tehdä kaikkia asioita, jotka ovat laillisia 18-vuotiaana. Tähti mainitsi haastattelussa esimerkiksi lottokuponkien ostamisen ja äänestämisen.

Keshan vuonna 2010 julkaistu Animal-albumi nousi nopeasti hittilistojen kärkeen ympäri maailmaa. Neitokaisen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ykköshitit Tik Tok ja We R Who We R sekä Blow. Hän julkaisee pian uuden Warrior-albumin, jolta kuultiin hiljattain esimakua Die Young -singlen muodossa.