Kondomit loppu ja tilanne päällä? Teinipoika keksi nerokkaan apukeinon

Lifestyle · Stara.fi

Joka ilta vähintään tuhannet suomalaisetkin joutuvat tilanteeseen, jossa mieleinen seksikumppani olisi halukkaassa mielentilassa ja valmis menemään pidemmälle, mutta ehkäisyvälineitä ei kuitenkaan ole mailla eikä halmeilla. Silloin vaihtoehdot ovat usein vähissä.

Tilanteen yleisyys ja ongelmallisuus on nyt huomattu myös Yhdysvalloissa, jossa on lanseerattu Kondomiambulanssi. Kyseessä on projekti, jonka 19-vuotias opiskelija Kyle McCabe sai yliopistonsa kampuksella New Jerseyssä. Kondomiambulanssi toimittaa ehkäisyvälineitä ”hätäsoittojen” perusteella suoraan ovelle päivin ja öin.

Kuva: Splash

– Jos joku ei ole valmistautunut seksiin, kannattaa hänen soittaa meille ennemmin kuin tehdä huonon päätöksen ja harrastaa suojaamatonta seksiä, Kyle McCabe kertoi.

Kondomiambulanssi saapuu paikalle kampuksen alueella viidessä minuutissa. Yhden kondomin hinta on kolme dollaria ja kymmenen kondomia saa toimituksineen jo 15 dollarilla. Yliopiston asuntoloissa kondomit toimitetaan tyylikkäästi oven raosta, jotta tunnelma ei huonone.