Mötley Crue -rokkari yritti lyödä faniaan nyrkillä – toisin kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mötley Crue -yhtyeen laulaja Vince Neil passitettiin viime vuonna vankilaan rattijuopumuksesta hänen tunnustettua syyllisyytensä. Rokkari sai 15 vuorokauden ehdottomaan vankeustuomion ja saman verran kotiarestia. Tuomion aikana Neilin silloinen tyttöystävä, televisiotoimittaja Alicia Jacobs, jätti hänet.

Nyt TMZ-verkkosivusto on saanut käsiinsä videon, jolla Vince Neil yrittää lyödä faniaan. New Mexicossa järjestetyllä keikalla kuvatulla videolla tähti raivostuu eturivissä olevalle miehelle. Vince keskeyttää yhtyeen soittaman kappaleen ja ryhtyy huutamaan fanilleen kehottaen tätä ”painumaan v**tuun”. Mies kuitenkin jatkaa suunsoittoa, jolloin rokkari yrittää lyödä häntä lavalta käsin. Fani onnistui kuitenkin väistämään iskun.

Vince Neila jäi kiinni vuonna 2011 ajettuaan juovuksissa Lamborghini-urheiluautollaan Las Vegasissa 60 mailin nopeudella 45 mailin alueella. Alunperin Vince Neil kiisti kaikki syytteet, mutta lopulta hän tunnusti tekonsa. Tuomion myötä lehdistössä on nostettu esiin Neilin aikaisempia rötöksiä, joista yksi on suomalaisille liiankin tuttu. Hanoi Rocks -yhtyeen englantilainen rumpali Nicholas ”Razzle” Dingley kuoli nimittäin vuonna 1984 Kaliforniassa tapahtuneessa onnettomuudessa, jossa juovuksissa ollut Vince Neil ajoi kolarin.