Whitneyn ottopoika poliisin haaviin – osuva kappale soi pidätyshetkellä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vuoden eräs erikoisimmista rakkaustarinoista nähtiin, kun laulaja Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina Brown rakastui velipuoleensa Nick Gordonin. Sittemmin pari erosi ja molemmat törttöilivät liikenteessä.

Äskettäin 22-vuotias Gordon pidätettiin ylinopeuden ajamisesta kotikaupungissaan Georgian Alpharettassa. Nyt tapauksesta on selvinnyt lisää tietoa. Koomisesta yhteensattumasta johtuen Nick kuunteli nimittäin Whitney Houstonin musiikkia autossaan, kun hän joutui poliisin haaviin.

Virkavallan edustajilla on voinut olla hymyssä pitelemistä, kun nuorukaisen kaiuttimista kantautui tämän ottoäidin laulama klassikkokappale I Will Always Love You. TMZ-sivuston mukaan epäonnekas pidätys tapahtui vain tunteja sen jälkeen, kun Nickin eksä Bobbi Kristina oli omalla tahollaan menettänyt autonsa hallinnan.

Supersuosittu menestyslaulaja Whitney Houston kuoli vain 48-vuotiaana kamppailtuaan useita vuosia kokaiini- ja crack-riippuvuuden kanssa. Myös Bobbi Kristinan isällä Bobby Brownilla on ollut ongelmia päihteiden kanssa, joka lopulta johti hänen ja Whitneyn avioeroon vuonna 2007. Brown kirjautui viime elokuussa katkaisuhoitoon alkoholismin vuoksi, mutta lopetti hoidon vain kolmen viikon jälkeen.