Rihanna julkaisi tärkeän lapsuuskuvansa: ”Elämäni ei ollut enää entisensä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna nähtiin äskettäin seitsemän konsertin kiertueella, jolla hän juhlisti kiertueellaan Unapologetic-albuminsa julkaisua. Mukana oli joukko faneja ja median edustajia, mutta kiireinen laulajatar ei ehtinyt juurikaan viettää aikaa näiden kanssa.

24-vuotias kaunotar on julkaissut tiuhaan tahtiin itsestään kuvia Twitter-mikroblogissa. Useimmissa kuvissaan Rihanna on nähty varsin vähissä vaatteissa, mutta tuorein poikeaa hieman totutusta linjasta. Kuvassa tähti on 15-vuotias ja täysissä vaatteissa. Tempaus on osa ”throwback thursday” -ilmiötä, jossa esimerkiksi Twitterin ja Facebookin käyttäjät jakavat vanhoja kuviaan seuraajiensa nähtäväksi.

– Päivä, jolloin tapasin ja lauloin tuottaja Evan Rogersille koulun jälkeen. Elämäni ei ole ollut enää entisensä sen jälkeen, kun otin tämän kuvan 15-vuotiaana, Rihanna paljastaa kuvatekstissä.

Kuva: Twitter

Laulajattaren Twitter-päivityksessään mainitsema Evan Rogers on osa Syndicated Rhythm Productions -tuotantotiimiä. Rihanna ura lähti käyntiin hänen tavattuaan musiikkimogulin vuonna 2004. Tuleva tähti onnistui nimittäin tekemään Rogersiin vaikutuksen laulutaidoillaan.

Rihannan ja Chris Brownin seurustelusuhde päättyi vuonna 2009, kun laulajakomistus pahoinpiteli kumppaniaan Grammy-juhlia edeltävänä päivänä. Hänet tuomittiin viideksi vuodeksi ehdonalaiseen ja hän joutui puolen vuoden ajaksi yhdyskuntapalveluun. Rihanna antoi sittemmin pahoinpitelyn julkisesti anteeksi, ja kaksikko nauhoitti äskettäin myös Nobody’s Business-dueton Rihannan uudelle Unapologetic-levylle.