Uusi australialaismalli Bambi tuli jäädäkseen? Kuuma kaunotar mallikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmaan pyrkii vuosittain satojatuhansia uusia tulokkaita, joista vain muutama kykenee nousemaan kärkikaartiin saakka. Nyt eräs kovassa nosteessa oleva australialainen kaunotar on Bambi Northwood-Blyth, joka nähdään mallikuvissa.

Bambi Northwood-Blyth osallistui CottonOn-yhtiön mallikuvauksiin yhdessä Lara Binglen kanssa. Paparazzi ikuisti neitokaisen, kun kuvaukset siirtyivät hetkeksi ulkosalle.

21-vuotias australialainen Bambi Northwood-Blyth, oikealta nimeltään Stephanie Northwood-Blyth, aloitti malliuransa vuonna 2010 poseeratessaan poikaystävänsä omistaman OMFG-nimisen verkkosivuston mallikuvissa ja sai sopimuksen Priscillas Model Management -mallitoimistoon. Hän sai nopeasti sopimuksen New Yorkin Elite-mallitoimistoon ja on sittemmin nähty muun muassa Chanelin ja Balenciagan muotinäytöksissä.