Emma Stonen suihkusaippualla outo vaikutus: ”Kuin olisin pössytellyt koko päivän”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Emma Stone nähtiin valkokankaalla viimeksi The Amazing Spider-Man -elokuvassa. Näyttelijäkaunotar joutui äskettäin skandaalin keskiöön, kun tieto hänen vanhasta seksivideostaan levisi julkisuuteen. Nauha on tällä hetkellä tähden ex-poikaystävällä, eikä sitä ole toistaiseksi julkaistu yleiseen levitykseen.

24-vuotias Emma Stone kertoi hiljattain rakastavansa Bulgari-yhtiön kauneudenhoitotuotteita, mutta välttelevänsä yhtiön valmistamaa suihkusaippuaa. Emma Stone paljasti Allure-lehdelle erikoisen syynsä tavalleen; Hänen mukaansa se saa nimittäin hänet tuoksumaan kannabikselta.

– Ihoni PH-arvoissa on varmasti jotain outoa, sillä asiat tuoksuvat ihollani aivan erilaiselta kuin muiden päällä. Four Seasons -hotelleissa on tarjolla Bulgarin tuotteita, ja heidän suihkusaippuansa saa minut tuoksumaan koko päivän kannabikselta. Siinä ei ole järkeä. Se sekoittuu kemiani kanssa, ja minä vain haisen siltä, kuin olisin pössytellyt koko päivän, Emma Stone tunnustaa.

Emma Stone deittailee nykyään The Amazing Spider-Man -elokuvan vastanäyttelijäänsä Andrew Garfieldiä. Kyseisen pariskunnan lempi leiskahti yhteisissä kuvauksissa, ja sittemmin heidät on nähty monesti punaisella matolla yhteiskuvissa. Stone tähdittää tulevaisuudessa elokuvia Gangster Squad, Movie 43 ja The Croods.