Jennifer Nicole Lee peppu paljaana rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hurjan muodonmuutoksensa jälkeen amerikkalaisesta Jennifer Nicole Leestä on tullut yksi aikamme seuratuimmista fitness-kaunottarista. Nainen nähdään aika ajoin viihdelehtien kuvissa varsin paljastavissa asuissa ja bikineissä.

Nyt seksikäs perheenäiti on nautikellut rantatunnelmasta Miamissa, jossa fitness-kaunotar esitteli avujaan erittäin paljastavissa bikineissä, jotka jättivät käytännössä takapuolen kokonaan paljaaksi.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Pian Jennifer julkaisee kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.