Katolinen kirkko perusti puhelinpalvelun: ”Manaamme pahan pois”

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Kirkon edustajat kutsutaan aika ajoin ajamaan rakennuksista tai jopa ihmisistä pahoja henkiä pois. Vaikka kyseinen toiminta kuulostaa enemmän fiktiivisen elokuvan tapahtumilta, vastaavaa kerrotaan käyneen kuitenkin oikeassakin elämässä.

Nyt roomalaiskatolinen kirkko on perustanut oman puhelinlinjan manaamissessioita varten. Kirkon johtajat päätyivät ratkaisuun saatuaan Milanosta yhteydenottoja, joissa ihmiset kertoivat joutuneensa Paholaisen valtaamiksi. Manaaja-puhelin on auki iltapäivisin maanantaista perjantaihin.

– Saamme paljon yhteydenottoja, joissa kerrotaan nimiä, osoitteita ja puhelinnumeroita. Siksi olemme perustaneet puhelinkeskuksen toimistoihimme, kertoo manaajapartion johtaja Mons Angelo Mascheroni Female First -sivustolle.