Kylie Minogue säväyttää vähäpukeisena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkän uran musiikkibisneksessä tehnyt Kylie Minogue on myynyt maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa albumia. Lisäksi hän on niitä harvoja supertähtiä, jotka ovat onnistuneet saamaan listaykkösen kolmella eri vuosikymmenellä.

Nyt 44-vuotias Kylie Minogue on kuvattu esiintymässä Italian Milanossa X Factor -ohjelman kuvauksissa. Televisiokatsojat saivat huomata, että supertähti on ikäisekseen erittäin nuorekas ja upeavartaloinen popkaunotar.

Kylie Minogue lukeutuu niihin erittäin harvalukuisiin tähtiin, joilla on ollut ykköshitti kolmella peräkkäisellä vuosikymmenellä; 1980, 1990 ja 2000 -luvuilla. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muiden muassa Locomotion, I Shoul Be So Lucky ja Can’t Get You Out of My Head. Kylie on saanut myös alan arvostetuimman tunnustuksen Music Industry Trust Awardin.