Tässä ovat maailman kadehdituimmat tyttöystävät – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun One Direction -yhtyeen poppareiden tiedetään tienanneen jo yli sadan miljoonan euron omaisuuden musiikkinsa lisäksi muun muassa oheistuotteilla. Maailman tämän hetken ylivoimaisesti suosituimman yhtyeen nuoret tähdet ovat luonnollisesti miljoonien tyttöjen päiväunia.

Yhtyeen jäsenistä Harry Styles on yhdistetty viime aikoina useisiin julkkisnaisiin, mutta muut jäsenet ovat olleet hieman pidättyväisempiä. Zayn Malik seurustelee parhaillaan laulaja Perrie Edwardsin kanssa, Liam Payne palasi äskettäin yhteen exänsä Danielle Peazerin kanssa ja Louis Tomlinson puolestaan Eleanor Caulderin kanssa.

One Direction -poikabändin jäsenet ikuistettiin taannoin sarjakuvahahmoiksi. Amerikkalaisen Bluewater Productions -yrityksen luomassa sarjakuvakirjassa kerrotaan kuvien ja kirjoitusten merkeissä poikabändin noususta supertähteyteen. Sarjakuvakirjassa nähdään myös X Factor -tuomarina toimiva viihdemoguli Simon Cowell. Yritys on tehnyt myös muista julkkistähdistä sarjakuvahahmoja, kuten Katy Perrystä, Justin Bieberistä ja Demi Lovatosta.