Arvostelu Nicki Minaj : Va Va Voom

Singlet · Jocka Träskbäck

Naisräppäri Nicki Minaj nähdään tällä hetkellä American Idol -laulukilpailun tuomaristossa Mariah Careyn, Keith Urbanin ja Randy Jacksonin rinnalla. Neitokainen julkaisi taannoin uuden Pink Friday: Roman Realoaded The Re-Up -albuminsa, jonka tuorein single on nimeltään Va Va Voom.

Paikkansa naispuolisten poptähtien kirkkaimmassa kärkikaartissa jo lunastanut räppäri saa Va Va Voomista taas uuden lisäyksen hittilistaansa. Kappale alkaa hieman laimeissa tunnelmissa ja ponnettomasti, mutta heti ensimmäisessä bridgessä tilanne muuttuu, sillä sen melodia toimii heti. Varsinainen kertosäe puolestaan rikkoo potin, sillä melodia jää kertakuulemalta kuin purkka tukkaan.

Loistavan melodian lisäksi myös biisin soundipuoli on erittäin hyvin hallussa. Alapää takoo reippaasti, mutta kuitenkin tarpeeksi napakasti, jotta lahkeet lepattavat tanssilattialla. Tämä ei olekaan ihme, sillä kappale on popmaailman kultasormien Max Martinin ja Dr Luken käsialaa. Kappaleen leppoisan positiivinen energia vetoaa laajaan kuulijakuntaan ja tässä on hitti, jota tanssitaan vielä vuosienkin kuluttua.

Pisteet 5/5