F1-perijätär on taas vapailla markkinoilla – kurvikkaampana kuin koskaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone päätyi äskettäin otsikoihin, kun hänen pitkäaikainen suhteensa Omar Khyamin kanssa päättyi miehen seksivideon takia. Seurapiirikaunotar kertoi poikaystävänsä pettäneen häntä muun muassa transseksuaalin kanssa.

28-vuotias neitokainen on nyt avautunut uusimmassa haastattelussaan siitä, miten sinkkuelämä ja eron jälkeiset kuukaudet toivat hänen kehoonsa lisää muotoja. Tamara sai muutamia lisäkiloja kroppaansa, mutta M-kokoisen julkkistähden mukaansa ne eivät haittaa häntä.

Kuva: Splash

Minusta tuntuu, että olen saanut muutaman kilon lisää, mutta oloni on hieno. Olen paljon onnellisempi ja tyytyväisempi. Elämälaatuni on parempaa näiden kilojen kanssa, kertoi Tamara Ecclestone Now-lehdelle.

Neitokainen ei ole pitkään aikaan mitannut painoaan vaa’alla. Hänen mukaansa jos siitä ottaa tavan, asiasta tulee ennen pitkää pakkomielle. Seurapiirikaunotar onkin ottanut viime aikoina kaiken irti kurvikkaasta kropastaan, ja poseerannut muun muassa lehtien sivuilla paljastavissa kuvissa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.