Tom Cruise ongelmissa – tämä 30-kiloinen rooliasu aiheuttaa tuskia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes erosivat kesällä yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Cruiselle ei ole jäänyt paljoakaan aikaa kärsiä sydänsuruista, sillä hän työstää parhaillaan useampaa elokuvaa.

Yksi Tom Cruisen tulevista rooleista on pääosa elokuvassa All You Need Is Kill, jota kuvataan parhaillaan Lontoossa. Samannimiseen japanilaiseen science fiction -kirjaan perustuvassa elokuvassa Cruisen roolihenkilön yllä nähdään raskas robottihaarniska. Noin 30 kiloa painavan haarniskan käyttö on The Sun -lehden mukaan aihettanut näyttelijälle pahoja selkäkipuja, sillä hän on joutunut esimerkiksi juoksemaan kuvauksissa 800 metriä se yllään.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti kesällä hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.